ΕΥΔΑΠ. Εφαρμογή για πληρωμή λογαριασμών, διακοπές υδροδότησης, βλάβες

ΕΥΔΑΠ. Εφαρμογή για πληρωμή λογαριασμών, διακοπές υδροδότησης, βλάβες

Η ΕΥΔΑΠ στο Smartphone και το Tablet

Νέες δυνατότητες της εφαρμογής «ΕydΑpp» (Συμβατή με τα λειτουργικά iOS και Android)Η νέα, αναβαθμισμένη έκδοση 1.0.2 της εφαρμογής EydApp έγινε ακόμα πιο εύχρηστη και φιλική προς τους χρήστες με την προσθήκη νέων λειτουργιών.

Μέσα από την εφαρμογή «EydApp», μπορείτε να εξοφλήσετε άμεσα και γρήγορα τον λογαριασμό σας καθώς και να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις χρεώσεις σας.

Επιπλέον, μπορείτε να πληροφορείστε άμεσα για τις προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης αλλά και να επικοινωνείτε με την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών 1022 σε πραγματικό χρόνο, για οποιοδήποτε πρόβλημα ύδρευσης ή αποχέτευσης, με την επιπλέον δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών.

Παράλληλα, μπορείτε να βρείτε τα πλησιέστερα σε εσάς εξουσιοδοτημένα σημεία πληρωμής καθώς και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ μέσα από τον χάρτη πλοήγησης.

Ερωτήσεις και απαντήσεις (Πηγή: eydapp.gr)

Γιατί χρειάζομαι αυτή την εφαρμογή;
Κατεβάζοντας την εφαρμογή EydApp, έχεις άμεση και γρήγορη πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ, καθώς και σε άλλες εφαρμογές, όπου κι αν βρίσκεσαι, οποιαδήποτε ώρα.

Πως μπορώ να την κατεβάσω;
Την εφαρμογή μπορείς να την κατεβάσεις εύκολα και γρήγορα από το Αpp store, και το Google Play, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Σε ποιες συσκευές / λειτουργικά συστήματα μπορεί να γίνει εγκατάσταση;
Αν είσαι χρήστης apple, μπορείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε iPhone και iPad, αρκεί το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σου να είναι iOS 7 και πάνω. Αν είσαι χρήστης Android γίνεται εγκατάσταση σε κινητές συσκευές και tablet με λειτουργικό σύστημα 2.2.1 και πάνω.

Πως ενημερώνομαι / αναβαθμίζω την εφαρμογή;
Μπορείς να ενημερώνεσαι για μελλοντικές αναβαθμίσεις της εφαρμογής από την ενότητα «Νέα» του συγκεκριμένου website. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα απευθείας ενημέρωσης από τις συσκευές (apple και android), όταν υπάρξει κάποια αναβάθμιση. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για αυτόματη αναβάθμιση μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής σου.Τι γίνεται όταν έχω παραπάνω από ένα λογαριασμό ΕΥΔΑΠ;
Μέσω της εφαρμογής EydApp μπορείς να δεις όσους λογαριασμούς κι αν έχεις. Επειδή όμως η εφαρμογή κρατάει τα τελευταία στοιχεία που βάζεις θα πρέπει να συμπληρώνεις κάθε φορά αυτά που αντιστοιχούν στο λογαριασμό που θέλεις να δεις.

Μπορώ να πληρώσω από την εφαρμογή αν ο λογαριασμός δεν είναι στο όνομά μου;
Φυσικά. Αρκεί να γνωρίζεις τον αριθμό μητρώου και τον αριθμό μετρητή, όπως αυτά εμφανίζονται στο λογαριασμό ΕΥΔΑΠ.

Τι πληροφορίες μπορώ να δω σχετικά με το λογαριασμό μου;
Στην ενότητα «Λογαριασμός» μπορείς να βρεις ότι πληροφορία χρειάζεσαι, όπως ανάλυση του λογαριασμού, λήξη προθεσμίας πληρωμής καθώς και προηγούμενες οφειλές

Πως αναφέρω κάποια βλάβη;
Εύκολο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις και να ανεβάσεις μια φωτογραφία με το κινητό σχετική με το πρόβλημα, να δηλώσεις την τοποθεσία που βρίσκεσαι στον χάρτη και αυτό ήταν, το αίτημα καταγράφεται.

Ποια στοιχεία πρέπει να συμπληρώσω απαραίτητα για να αναφέρω κάποια βλάβη;
Τα πεδία που είναι απαραίτητα είναι: τύπος προβλήματος, όνομα, επώνυμο και τηλέφωνο, ενώ αν δώσεις και το email σου αποστέλλεται ηλεκτρονικά και αντίγραφο της αναφοράς.

Κάθε πότε ανανεώνεται η λίστα με τις προγραμματισμένες διακοπές;
Στην ενότητα «Εξυπηρέτηση» της εφαρμογής μπορείς να ενημερωθείς για τις προγραμματισμένες διακοπές που πραγματοποιεί η ΕΥΔΑΠ ανά δήμο και περιοχή σε πραγματικό χρόνο. Η λίστα ανανεώνεται σε καθημερινή βάση.